40% mere power med Gates GTX

Gates Powergrip GTX – den stærkeste gummibaserede tandrem på markedet. Den kan overføre op til 40% mere samtidig med, at den er ekstra holdbar og driftssikker.

Ekstra styrke

Gates, som er en af verdens førende producenter af kile- og tandremme, har udviklet GTX-tandremmen, der har mere af det hele - bl.a. en ekstra høj styrke. Den kan overføre op til 40% mere end den velkendte Powergrip GT3! Den høje styrke åbner op for, at du kan konstruere træk, der er mere kompakte med lavere skivediametre, og som er smallere end hidtil. GTX-remmen kan også erstatte dine eksisterende GT3-remme og på den måde give mere power til din produktion.

 

Ekstra stabil og holdbar

Den indbyggede cord i Powergrip GTX-remmen har en styrke der gør, at remmen ikke så nemt  forlænges i tilfælde af chokbelastning. Den er således mere modstandsdygtig overfor skader, hvilket mindsker risikoen for produktionsstop betragteligt og giver remmen en ekstra lang levetid. GTX-remmen er vedligeholdelsesfri, hvilket giver færre produktionsstop og øger produktiviteten.

 

Prøv kræfter med Powergrip GTX

Tandremmen fra Gates er både ideel som 'problemløser' ved eksisterende træk, hvor du kan få mere power end tidligere, og som en optimerende løsning i nye konstruktioner, hvor det er en fordel med ekstra kræfter. Er du interesseret i at høre mere om, hvad Gates Powergrip GTX kan gøre for din produktion, eller ønsker du at bestille remmene hjem med det samme, er du velkommen til at kontakte Sanistål på tlf. 96 30 60 00.

Dato: 08. januar 2015
Fabrikat: Gates
Produktkategori: 202008, 202054

Andre artikler