Akselopretningsværktøj fra SKF

SKF tilbyde en ultra-præcis laserløsning til akselopretning på vandrette roterende maskiner. Glæd dig til en stærkt forbedret måleteknik og en lang række innovative funktioner

Akselopretningsværktøjet, TKSA 41, fra SKF er velegnet til brug i alle brancher, hvor der er koblede anlæg med vandrette roterende maskiner, som kræver justering. Med TKSA 41 får du hurtig og nem akselopretning, som forbedrer maskinens oppetid betragteligt, samtidig med at udgifterne til vedligehold reduceres.

TKSA 41 byder på disse innovative funktioner:
  • Ergonomisk display med intuitiv touch-screen navigation, som gør det hurtigt og nemt at foretage en justering.
  • 2 kraftige lasermåleenheder, som sikrer stor præcision i målingen - selv under udfordrende forhold.
  • Måling på vinkler helt ned til 90° med fri startvinkel.
  • Live-visning, som understøtter intuitive målinger og letter linjeføring og længdeprofil. Fuldt overblik over alle maskiner og målerapporter via indbygget maskinbibliotek.
  • Rapporter genereres automatisk efter hver justering og kan eksporteres som PDF-fil. Kan tilpasses med egne noter og billeder fra det indbyggede kamera.
  • Optimal håndtering med trådløs kommunikation via Bluetooth® samt tilpasning på svært tilgængelige områder, i sikker afstand fra opretningsstedet.

Kontakt Sanistål på tlf. 96 30 60 00, hvis du ønsker at høre nærmere om akselopretningsværktøjet fra SKF - eller læs mere og bestil det i dag i Saniståls webbutik

Dato: 11. marts 2015
Fabrikat: SKF
Produktkategori: 202008, 202053

Andre artikler