Vejledning med over 600 års stål-erfaring

Rustfri, aluminium eller 18 meter lange stålbjælker. Uanset produktønske er Ahlsells stålafdeling gode sparringspartnere, der ved, hvad de taler om. Tilsammen har de mange hundrede års erfaring fra stålbranchen.

Når Jytte Lundberg svarer på spørgsmål over telefonen, er der ikke megen tøven at spore i hendes stemme. Hun styrer velkendt rundt i produkter som blankstål, plader, bjælker og rør. Og det er hun ikke alene om. Stålorganisationen har tyngde i andet end produkterne: Medarbejderne ligger erfaringsmæssigt i den helt tunge ende med over 600 års samlet knowhow. Og så er de mange erfarne stålkolleger på lageret i Taulov ikke engang regnet med.

 

Bidt af stål

"Enten bliver man bidt af det, eller også løber man væk," siger Jytte Lundberg, som er intern salgskonsulent og har været i branchen siden 1984. Hun og kollegerne lægger stor vægt på at være gode sparringspartnere for kunderne i spørgsmål om eksempelvis materialevalg, normer og godstykkelser.

"Vi går altid i dialog med kunden, så snart vi modtager en henvendelse. Vi spørger ind til, hvilke krav de har til kvalitet, leveringstid, bearbejdningsformål og så videre. Jo mere vi ved fra begyndelsen, jo hurtigere kan vi spore os ind på den rigtige løsning."

 

Ingen laurbær her

Selvom det er særdeles erfarne folk, der råder i stålorganisationen, får ingen lov til at hvile på laurbærrene, understreger Jytte Lundberg. Kunderne skal serviceres gennem såvel erfaring som opdateret viden. "Det er ikke ret længe siden, at alle vi medarbejdere deltog i et uddannelsesforløb om hvert eneste stålprodukt. Ahlsell er god til at holde os opdateret og supplere vores viden," fortæller hun.

 

En god blanding

Da Jytte begyndte i stålbranchen i 1984, var der ikke mange kvinder. Når hun svarede på telefonen, var mange kunder sikre på, at det var en telefondame, de havde fat i. Sådan er det ikke mere.
I dag består Ahlsells stålorganisation af en god blanding af mænd og kvinder, unge og ældre. Og Jytte vurderer, at de er gode til at tage imod nye:

"Vi giver hurtigt ansvar til vores elever og sørger for en rigtig grundig oplæring, hvor vi altid står klar, hvis de har spørgsmål. Vi trækker jo også meget på hinanden - både de kolleger, der sidder lige i nærheden og dem i de øvrige afdelinger rundt omkring i Danmark."

 

Se Ahlsells sortiment af stål og metaller her

Dato: 07. oktober 2015
Produktkategori: 200770

Andre artikler