Rent toilet med mindre miljøbelastning

Skrappe rengøringsmidler fjerner let skidt og bakterier i toilettet, men miljøet og indeklimaet lider i processen. En særlig skylleteknik i Gustavsbergs Nautic WC eliminerer størstedelen af behovet for rengøringsmidler. Og så er toilettet god ved installatørens ryg.

Belægninger af genstridigt snavs i toilettet vil typisk dannes over tid uanset, hvor omhyggelig den daglige rengøring er. Gustavsberg har mødt denne snavsede udfordring med Nautic WC, som har den rengøringsvenlige overfladebehandling, Ceramicplus, samt en ”selvrensende” skylleteknik, Hygienic Flush.

Forklaring følger - men først rettes blikket mod montørens ømme rygstykker. En forbedret og ergonomisk udformet emballage gør det nemlig nemmere at bære toilettet, og med ordentlige håndtag får man et godt greb. Affaldshåndteringen er ligeledes forenklet med færre materialer i toiletemballagen, som vejer mindre og sparer montøren tid på kanten af småt brændbart.

Tilbage til toilettets teknik
Som lovet en mere udførlig forklaring af toilettets specifikationer, som dine kunder kunne finde interessante. Dets særlige overfladebehandling gør porcelænet i kummen smudsafvisende. Nautics Ceramicplus forhindrer, at vandet bliver siddende, så kalken får ikke tid til at danne aflejringer. I stedet løber vandet af sammen med snavs og kalk. Behovet for rengøringsmidler er således minimeret med op til 90 % af den normale mængde.

Samtidig gør toilettets skylleteknik effektivt rent i hele kummen, og den åbne skyllerand forhindrer, at snavset sætter sig fast under kanten. En tynd og lettilgængelig hygiejneliste, der sidder rundt langs kummens øverste kant, stopper vandet, før det skyller op under skylleranden. På den måde forbliver skylleranden også ren.

Kort fortalt
- Ergonomisk og let emballage – mindre slitage på montøren
- Overfladebehandlingen, Ceramicplus eller C+, forhindrer snavs og kalk i at sætte sig fast
- Kræver blot 10 % af den normale mængde rengøringsmiddel
- Åben skyllerand og hygiejneliste, som gør det nemt at holde skylleranden ren
- Heldækkende cisterne, som forhindrer snavs i at sætte sig
- ”Quick Release”-sæde, som er nemt at løsne under rengøring
- 4/2 liters duoskyl, som betyder lavere vandforbrug

Dato: 13. maj 2016
Fabrikat: Villeroy&Boch
Produktkategori: 202005, 202021

Andre artikler