Få styr på støvet – det betaler sig

Indånding af støv på arbejdspladsen er en stor årsag til arbejdsskader og ca. 300 personer dør årligt af støvskader. Med Festool-systemet passer maskiner, el-værktøj og støvsugere sammen, så de færreste støvkorn undslipper, du skåner dine medarbejdere og gør arbejdet hurtigere færdigt.

Almindelige høvlspåner ender hurtigt med at udgøre en sundhedsrisiko, når spånerne bliver til fint save- eller slibestøv, der svæver rundt i luften. Medmindre støvet ryger direkte i en egnet støvsuger.

Festools støvsugersystemer er indrettet, så maskiner, el-værktøj og støvsugere passer sammen og opsamler op til 99,995 % af det støv, som opstår ved traditionel slibning, savning og fræsning. Alle støvsugere er klassificerede efter europæisk norm L-M-H, så de passer til det materiale, du arbejder med. De egner sig til alt fra almindelig kontorrengøring til opsamling af ekstreme støvmængder.

Og med den rette støvsuger skåner du ikke blot medarbejdernes helbred - opgaverne bliver ligeledes hurtigere færdige, når der er mindre at gøre rent bagefter.

Viden om støv

Typen af støv afhænger af materialet, som man bearbejder. Dens sammensætning er afgørende for, hvor sundhedsskadeligt det er. Også varighed og intensitet af støvbelastningen spiller ind. Jo længere og jo højere belastningen er, jo farligere bliver det. Festool råder over et bredt sortiment, der klarer alle slags støv:

 

Dato: 07. september 2016
Fabrikat: Festool
Produktkategori: 569292, 203889, 202006

Andre artikler