Håndværker – tag vare på dit helbred med nye våd-/tørsugere

Den nye generation af sikkerhedsklassificerede støvsugere - ATTIX 33 og 44-serierne fra Nilfisk - er skabt til dig på byggepladsen, værkstedet eller i industrien. Til dig som har brug for en holdbar våd-/tørsuger, der er effektiv og som sætter dit helbred og din sikkerhed i højsæde.

 

Støv er ikke bare støv. Og de helt nye sikkerhedsklassificerede våd-/tørsugere fra Nilfisk opsuger stort set alt tørt og vådt materiale, uanset om det er byggestøv, træstøv eller cementstøv (alt efter hvilken model, du vælger).

Serierne indeholder flere forskellige modeller, hvis funktioner afhænger af tilbehøret og den enkelte models primære formål. Som standardmodel er ATTIX 33/44 godkendt til enten støvklasse L, M eller H.

Nilfisk har forbedret luftstrømmen og dermed sugeevnen i de nye våd-/tørsugere. Det giver en bedre støvopsamling og højere produktivitet sammenlignet med tidligere modeller. ATTIX 33 og 44 har et forseglet støvsystem og ikke mindst automatisk filterrengøring, der er designet til at opfylde de skrappe krav indenfor bl.a. byggeri- og industrisektoren.

Selvrensende og effektivt filter – skabt til fagfolk

Nilfisks InfiniClean-system sørger for automatisk at rense filteret hvert 15. sekund. Du skal blot bruge din energi på din opgave – selv ved meget fint støv forbliver sugeevnen uændret. Filteret er, modsat andre filtre på markedet, fremstillet af holdbart, ikke-klæbende og vaskbart PTFE-materiale.

Filteret har 99,9 % filtrering af både våde og tørre materialer. Der er nem adgang til filteret, og det kan skylles under vandhanen, så du sparer tid.

Fokus på håndværkerens sikkerhed

Der er stor forskel på støvtyper og deres påvirkning på vores helbred. ATTIX 33/44 kan fange det hele og kommer som standard i sikkerhedsstøvklasse L, M eller H. Våd-/tørsugerne har alle en hermetisk forseglet luftstrøm - selv under filterrensning. Det betyder, at potentielt farligt støv ikke kommer ud i luften omkring dig og dine kolleger.

Der er lagt stor vægt på sikker og ergonomisk tømning af beholderen eller støvposen. Alle modellerne har mulighed for fleksible opbevaringsløsninger til værktøj og tilbehør, så det du skal bruge er lige ved hånden.

Og da arbejdsmiljø er mere og andet end støv, har Nilfisk sænket lydniveauet på maskinernes 1200 watt turbinemotorer, så du slipper for støj i arbejdsdagen. I hvert fald fra våd-/tørsugeren.

Du kan finde produktet på Saniståls webbutik

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sanistål på tlf. 96 30 60 00.

Dato: 02. januar 2017

Andre artikler