Stållager med vokseværk

Saniståls lager i Taulov vil over de næste måneder blive udvidet med 6000 m2. Baggrunden er en stigende efterspørgsel og et ønske om at kunne tilbyde kunderne flere produktgrupper

Trods hele 62.000 eksisterende kvadratmeter er det begyndt at blive for trangt på Saniståls lager i Taulov. Derfor påbegyndes der nu en udvidelse af kapaciteten med 6000 m2 udendørs lagerplads, så kunderne tilbydes et endnu større produktsortiment med en kort leveringstid.

9000 m3 jord skal fjernes

Den nye udvendige lagerplads skal belægges med betonkøresten, så den kan bruges til kørsel med truck og lastbil. Det betyder ifølge fabrikschef Dan Allan Nielsen, at der skal flyttes 9000 m3 jord for at lave et ordentligt underlag, der skal drænes, og der skal køres 6000 m3 sand og grus på, inden jorden er klar til de nye kørefliser.

Opvarmede køreskinner til kranerne

I forbindelse med udvidelsen bliver der foretaget en omrokering af forskellige varer, og det betyder at der bliver mere at lave for de udendørs kraner, som skal være funktionsdygtige hele året.

”Som det er nu, er kranerne svære at styre, når der er frostvejr, fordi der bliver glat på køreskinnerne. Derfor bliver køreskinnerne nu udskiftet med nye, der er opvarmet med elkabler for at holde dem fri for is. De bliver derfor mere driftssikre end i dag,” forklarer Dan Allan Nielsen.

Færdig allerede i efteråret

Arbejdet med at udvide lageret er allerede i gang. Dan Allan Nielsen forventer, at han og hans kolleger derefter kan begynde indlagring af de nye varer i løbet af oktober måned.

” Jeg ser meget frem til, at tingene klapper og vi står klar med de nye faciliteter. I løbet af den næste måneds tid regner jeg med, at vi kan melde ud, hvilket produktsortiment vi udvider med, og hvornår vi helt nøjagtig er klar.”

Dato: 31. august 2016
Produktkategori: 200770

Andre artikler