Hold stilen: Udstyr hele boligen med armaturer fra samme serie

Pine-serien er en holdbar, moderne og energivenlig armaturserie til hele boligen, der ikke koster en herregård. Det gør den til en attraktiv salgsvare, når dine kunder trænger til fornyelse i køkken og bad.

Damixas danskdesignede Pine-serie er en komplet serie, der består af køkken-armaturer med både høj og lav tud, håndvask-armaturer med og uden bundventil, brusesystemer samt termostater til brusere og karbad.

Med andre ord er der noget til alle boligens rum, hvor kunden skal bruge vand. Miljørigtige funktioner og indretningsvenligt design til en overkommelig pris gør serien til en god løsning for både boligejere, boligforeninger og projekter, der skal skifte til nyt.

”Seriens design med sine afrundede rektangler er enkelt og klassisk, men alligevel meget moderne. Armaturerne har ikke alle mulige ekstra gimmicks, for målet har hele tiden været at skabe noget enkelt, brugervenligt og lettilgængeligt,” forklarer designingeniør Claus Rantzau, der har stået fadder til Pine-seriens design.

Miljørigtige og økonomiske armaturer
Alle armaturerne i serien har en såkaldt koldstartsfunktion, som betyder, at kun det kolde vand aktiveres, når der åbnes for hanen i midterposition. I ældre vandhaner kommer der lige dele varmt og koldt vand ud, selvom vandet føles koldt – det varme vand tager som regel lidt tid om at komme frem.

I praksis betyder funktionen samme komfort, når du har brug for koldt vand, blot med en lavere energiregning til følge. Tests har påvist energibesparelser på omkring 30%.

Kombinationen af armaturernes lavere energi- og vandforbrug betyder, at en ny vandhane hurtigt har tjent sig selv hjem i besparelser – helt ned til et år afhængigt af forbrugsmønstret.

Pine - egenskaber

  • Med antiskoldning som ekstra sikkerhed undgår man forbrændinger
  • Vandbesparende Eco Save-funktion
  • Fjern kalken enkelt med Rub Clean
  • Koldstartsfunktion sparer på det varme vand

 

Find Damixa Pine-serien her>>

Dato: 08. november 2017
Fabrikat: Damixa

Andre artikler