Få komplet gulvafløb med meget lav indbygningshøjde

Kunder, montører, arkitekter og mange flere efterspørger i stigende grad afløb med lav indbygningshøjde til præfabrikerede badeværelser, lejlighedsrenovering og lignende opgaver med begrænset gulvdybde. Det har fået producenten BLÜCHER til at udvikle et VA-godkendt gulvafløb med indbygget vandlås og med markedets absolut laveste indbygningshøjde.

86 mm – så lille er indbygningshøjden på de nye gulvafløb med indbygningsvandlås og rist fra BLÜCHER.

Gulvafløbet fungerer med sin lave højde optimalt, hvor kompakte forhold i gulv og rørlægning gør opgaven med montering af et passende afløb svært. Og afløbene er desuden justérbare, så de kan tilpasses gulvet helt nøjagtigt.

Trods den lave højde er afløbets todelte indbygningsvandlås dimensioneret til at aflede 0,6 liter vand i sekundet. Og der er stadig plads til 50 mm vandlukke, så brugeren slipper for lugtgener. En hulning i toppen af vandlåsen sikrer, at vand fra kanten mellem afløb og vandløb løber ned i afløbet, så kanten holdes tør og hygiejnisk.

Riste med flere former
Afløbene tager ligeledes højde for, at dine kunder efterspørger riste i forskellige former af designmæssige eller praktiske grunde.

Ristene (og afløb) kommer således i formerne trekantet, kvadratisk og cirkulær under de beskrivende navne Trio, Square og Circle.

Uanset hvilken af de tre former, den todelte vandlås er installeret i, så er fremgangsmåden for en nem rengøring den samme. Først skruer man risten løs, løfter vandlåsen op, og skruer de to dele fra hinanden, så de kan skylles rene. Samlingen foregår lige så nemt, blot med modsat fortegn, inden afløbet igen er fuldt funktionsdygtigt og rent.

Godkendt afløb
Afløbet passer til både beton- og trægulve med vinylbelægning og er både godkendt i henhold til EN1253 og VA-godkendt.

Find BLÜCHER Trio hjørneafløb her>>

Find BLÜCHER afløb - rustfri uden studs her>>

Find BLÜCHER afløb - syrefast uden studs her>>

Dato: 31. maj 2018
Fabrikat: Blücher
Produktkategori: 544864, 202028

Andre artikler