Laufen kombinerer minimalisme og friskhed

Den nye Cleanet Navia fra Laufen er en komfortopgradering sammenlignet med et klassisk designer toilet. Det fuldt integrerede dusch toilet imponerer med dets kompakte, klare design og bevidste fokus på sine grundlæggende fordele - fuldstændig friskhed og god hygiejne.

Den klassiske æstetik fra Cleanet Navia betyder, at den passer ind i ethvert badeværelse design. Med sin fuldkeramiske udformning og kompakte dimensioner er det vægmonterede dusch toilet næsten umuligt at skelne fra et normalt toilet. Kun den intuitive drejeknap med rustfri stål-finish indikerer ekstra komfort og hygiejne.

"Mit mål med Cleanet Navia var at skabe et klassisk designer toilet med et minimalistisk, tidløst look, der også kan overraske positivt, når man ser nærmere," forklarer den schweiziske designer Peter Wirz, der har skabt dusch toilettet til Laufen.

Intet kompromis med hygiejnen

Men hvad der er særligt interessant for brugerne af dusch toiletter er den forøgede renlighed og hygiejne, som man kan opnå. Cleanet Navia kan skylle med 3,5 liter vand pr. minut via en dusch med stor volumen. Den høje mængde af vand betyder høj komfort, samtidig med at brugeren kan føle sig grundigt ren.

Cleanet Navias duscharm er placeret bag en skjult ring i keramikken, som renses den med vand både før og efter hver brug. Det garanterer en suveræn hygiejne selv når det bruges hyppigt. Om nødvendigt kan både dysen og dækslet rengøres eller udskiftes helt.

Intuitive komfortfunktioner

Dette dusch toilet er særligt nemt og intuitivt at betjene, da duschfunktionerne kan styres alene ved hjælp af drejeknappen på siden. Den praktiske drejeknap starter rengøringsprocessen, og både placering og intensitet af vandet kan indstilles individuelt ved at dreje og trykke.

Drejeknappen styrer også pulseringsfunktionen, som bringer duscharmen frem og tilbage jævnt. Særligt praktisk er det, at toilettet automatisk gemmer indstillingerne fra sidste brug takket være dens hukommelsesfunktion.

Funktionerne på drejeknappen er også tilgængelige på smartphone-appen. Derudover kan vandtemperaturen indstilles på forskellige niveauer, og brusetiden kan defineres - duschcykluser på 15, 20 eller 25 sekunder er mulige. Appen viser desuden også, når toilettet skal afkalkes.

Integreret nem rengøring

Når der tales om et dusch toilet, betyder det, at det skal være nemt at anvende og holde rent. Cleanet Navia opfylder de høje markedsstandarder: Den forseglede keramiske krop er fri for nicher, led og kanter, hvor snavs kan samles. Med den rengøringsvenlige overfladefinish LCC (Laufen Clean Coat) og rimless funktioner, sikres den lette rengøring, høje hygiejne og en meget effektiv skylning af kummen. Derudover kan det faste og holdbare toiletsæde hurtigt løftes af, så det og den underliggende keramik nemt kan rengøres.

Cleanet Navias hygiejnekoncept indbefatter også en integreret afkalkningsfunktion, der regelmæssigt fjerner kalken fra vandtransportsystemet inde i dusch toilettet, og forlænger dermed dets levetid. Det røde signallys angiver, hvornår afkalkningen skal udføres. App'en giver også brugere mulighed for at programmere vandhårdheden i forhold til den specifikke region, hvor toilettet installeres.

Sofistikeret installation

Cleanet Navia installeres og demonteres via en tilslutningsplade, der er kompatibel med alle standard cisterner og det skjulte installationssystem, der er udviklet af Laufen. Det faktum, at emballagen også kan bruges som installationshjælp, er en praktisk funktion for installatøren.

Dato: 27. november 2019
Fabrikat: Laufen

Andre artikler