Uponors nye pres-fittings forbedrer MLC-systemet

Med de nye S-press PLUS fittings samler Uponor alle deres europæiske fittings i én systemløsning. De nye fittings til MLC-systemet (også kendt som AluPEX) fås i første omgang til størrelserne 16-32 mm i metal, og derefter følger plastversionerne trop.

Den finske sværvægter inden for produktion af VVS-systemer til bl.a. varmt og koldt brugsvand lancerer en ny serie pres-fittings, der går under navnet S-Press PLUS. Det er første skridt for Uponor i udskiftningen af deres tidligere fittings, så alle samles i én MLC-systemløsning.

Uponors MLC-system er et sammen­hængende system af rør, koblinger, værktøjer og tilbehør, som er skabt til at sikre hurtigere installation og bedre sikkerhed. Producenten er den eneste leverandør af et komplet MLC-system i dimensionsområdet fra 16 mm op til 110 mm.

I skrivende stund fås de nye S-Press PLUS dog kun i størrelserne 16–32 mm i metal, men flere er på vej. Og de har nogle klare fordele. Tryktabet i fittings er således reduceret helt op til 60%, og de er blevet mere sikre og hurtigere at montere.

Installation i blot 3 trin
Afkort, indsæt rør og pres, så er du færdig. Det er hele processen, der garanterer dig en hurtig og sikker installation. Der er hverken behov for afgratning eller kalibrering med de nye robuste og korrosionsbestandige fittings.

Alle fittings har en tydelig farvekodet indikator, som skal sikre, at du hurtigt kan se, hvilken størrelse og type, du skal bruge. Den samme indikator findes på værktøjet, så du også slipper for at lede efter det rigtige presværktøj.

Har du stadig tvivl, så er der en QR-kode på alle fittings, som du kan scanne med din mobil og få hjælp med det samme.

S-Press PLUS erstatter de eksisterende fittings 1-til-1, hvilket betyder, at de er 100% kompatible med nuværende rør, fittings og værktøj. Indkøbsafdelingen mister dog ikke overblikket. VVS-numre på de nye fittings er identiske med de eksisterende, fordi de opfylder samme krav og er kompatible med hinanden.

Dato: 24. maj 2019
Fabrikat: Uponor
Produktkategori: VVS, Rør og fittings

Andre artikler