Stort udvalg af ISOLine standardcylindre sikrer driften i mange forskellige industri applikationer

Rigtig mange pneumatiske applikationer bevæger sig ved hjælp af en cylinder drevet af trykluft. IMI Norgren står bag ét af markedets største udvalg af ISO 15552 standardcylindre, som du finder i stor udstrækning på vores lager i Billund.


Det adaptive dæmpningssystem i de nye ISOLine cylindre fra IMI Norgren ACS sikrer en optimal og stabil ydeevne i cylinderens levetid, da cylinderen automatisk omstiller sig til ændrede tryk og belastninger og manuel justering derved kan undlades.

Udvidet sortiment: Standardcylindre til de fleste applikationer

Udviklingen af de mere automatiske cylindre har fjernet behovet for manuelle tilpasninger og indstillinger samt specialviden til at udføre disse opgaver. Det samme gør sig gældende for installationen, der er blevet forenklet.

IMI Norgren ved, at markedets mange applikationer har forskellige behov og derfor har producenten udviklet flere varianter af standardcylindre. Med andre ord passer standardmodellerne nu til endnu flere applikationer i fx fødevareindustrien, jernbanesektoren, køretøjer og procesindustrien. Omfatter endvidere serien IVAC med integreret ventil.

Standardcylindrene i ISOLine sortimentet fås i diametre fra 32 til 320 mm og i slaglængder på op til 2,8 meter. Har du brug for noget ud over standarderne, kan vi tilbyde flere alternative løsninger. Kontakt vores salgsafdeling.

Sortimentet er desuden i overensstemmelse med såvel ISO 15552, ISO 6431, VDMA 24562 og NFE 49-003-1.

Fordele ved det adaptive dæmpningssystem (ACS) og ISOLine standardcylindre

  • Øget effektivitet.
  • Sikrer stabil og jævn drift.
  • IMI Norgren kalder systemerne for ’Fit and forget’, hvilket giver sig udslag i forenklet installation, forlænget levetid og reducerede vedligeholdelsesomkostninger.
  • ISOLine-sortimentet er op til 20% lettere end tidligere pneumatiske cylindre.
  • Lever op til ISO standard 15552.

Ekstra spor giver mulighed for montering af ekstra Reed kontakter, hvilket øger fleksibilitet i applikationens design.

Læs mere om produkterne her.

Dato: 29. oktober 2019
Fabrikat: Norgren
Produktkategori: Pneumatik

Andre artikler