Endnu en førsteplads til Ahlsells CSR-rapport

Ahlsell indtager for andet år i træk førstepladsen blandt Small Cap virksomhederne i Økonomisk Ugebrevs årlige rating af CSR-rapporteringen i Danmarks børsnoterede selskaber.

I gruppen af Small Cap virksomheder, som er de mindre børsnoterede selskaber, opnår Ahlsell for andet år i træk en meget flot 1. plads for kvaliteten af sin CSR-rapport, og i den samlede Top 100 Rating af CSR Rapporteringen i Danmarks 100 største børsnoterede selskaber opnår Ahlsell en 24. plads.

”At vi er helt oppe på en 24. plads i den samlede top 100 rating er flot for en Small Cap virksomhed som Ahlsell, for det er ofte de helt store børsnoterede virksomheder, der bruger mange ressourcer på at levere CSR-information til markedet. Men trods vores størrelse, har vi et stort fokus på CSR. Det ligger dybt forankret i os at tage ansvar for vores omverden, og så er det naturligvis rart at blive anerkendt for det,” siger HR-konsulent i Ahlsell, Gitte Østergaard Futtrup, der har skrevet CSR-rapporten.

Det er bl.a. lykkedes at reducere antallet af arbejdsulykker med 90 pct. på ti år.

Derudover skal Ahlsells leverandører leve op til de samme strenge krav, som virksomheden stiller sig selv. De skal underskrive Ahlsells Code of Conduct, der bl.a. er baseret på de ti principper i UN Global Compact om samfundsansvar og bæredygtighed.

Økonomisk Ugebrevs årlige Top 100 Rating af CSR-rapportering er den mest omfattende vurdering af danske børsnoterede selskabers CSR-rapportering. Virksomhederne bliver bl.a. målt på, om de har udpeget sine vigtigste stakeholders i forhold til samfundsansvar, om det er klart og tydeligt oplyst, hvor ansvaret for CSR-området er placeret, og om rapporten har integreret et eller flere af FN’s verdensmål.

Dato: 14. september 2020
Emne: CSR, Miljø og Klima

Andre artikler