Nye Sanistål-elever fik corona-venlig velkomst

Det traditionsrige elevtræf i Billund måtte i år aflyses på grund af corona.  Eleverne blev i stedet sat stævne til et onlinearrangement, hvor de blev introduceret til både Sanistål og hinanden.

Det traditionelle to-dages elevtræf i Billund i september måtte i år aflyses i sidste øjeblik på grund af opblussen af coronavirus. af oktober afviklet et virtuelt arrangement, hvor de 16 nye elever fik mulighed for at møde hinanden og blive introduceret til Sanistål. 

 

“Det var vigtigt for os at sikre, at de unge er kommet godt i gang i Sanistål og at få skabt tillid til, at de altid kan komme til os i HR, hvis der er noget, de er i tvivl om. Ligesom vi fandt det væsentligt, at de inden de senere skal på skoleophold sammen”, siger HR-konsulent Iben Tams om den anderledes velkomst, hvor der også var fokus på Saniståls mangeårige indsats for at sikre et godt arbejdsmiljø. En indsats, som tidligere på året blev honoreret med Arbejdsmiljøprisen.

 

Positive elever

Ny elev i Applikation i Aalborg, Cecilie Holt, var glad for den alternative velkomst.

“Udover at få hilst på hinanden, var det godt at blive introduceret til hele organisationen og få uddybet, hvad det er, vi har sagt ja til, og erfare, hvor bredt vi spænder”.

Også Brian Laigaard Thøgersen, ny elev i IT-afdelingen i Aalborg, er positiv:

“Vi fik en god introduktion til virksomheden og dens historie, herunder en grundig indføring i, hvordan vi undgår at komme til skade”, siger Brian Laigaard Thøgersen.

 

Når coronarestriktionerne forhåbentligt lempes i det nye år, vil de 16 nye elever kunne se frem til at skulle møde hinanden i Billund.

“Vi planlægger en dag, hvor eleverne vil blive vist rundt på centrallageret, som er et vigtigt omdrejningspunktet i virksomheden, og eleverne vil i vores showroom blive præsenteret for de servicekoncepter, Sanistål tilbyder kunderne siger Iben Tams. 

Vi satser også på, at de skal deltage i den vanlige dyst om at opfinde et bæredygtigt og nyt servicekoncept, som skal præsenteres for en intern dommer på dagen i Billund”, siger Iben Tams.

 

Dato: 16. december 2020

Andre artikler