”Vi skal blive klogere sammen - mange udfordringer kan ikke alene løses lokalt”

Butikkernes forretningschefer blev på årets kædemøde budt på inspirerende oplæg, rundvisning i Rødbyhavn og ikke mindst mulighed for igen at kunne netværke på kryds og tværs.

Oplæg og rundvisning
På mødet var der oplæg fra administrerende direktør Christian B. Lund, direktør for Customer Service, Andreas Borup Christensen og fra salgsdirektørerne for Spjæld og Lokal, ligesom den nye afdeling, Digital Engagement, var repræsenteret for at fortælle om, hvordan kunderne aktiveres digitalt.

Derudover inspirerede tidligere fodboldtræner og sportsdirektør Troels Bech forsamlingen med et foredrag om vigtigheden af en god samarbejdskultur for at kunne sætte det rette hold og af at frigøre sig fra det, der er sket og i stedet skue fremad.

På andendagen blev forretningscheferne vist rundt i Rødbyhavn, hvor den 500.000 kvadratmeter store arbejdshavn er ved at blive anlagt, inden byggeriet af selve Femern-tunnelen kan gå i gang, Maribo blev netop valgt som årets mødested, fordi alle butikker kan blive berørt af byggeriet, men også fordi flere forretningschefer havde ønsket at komme ned og opleve byggeriet.

Næste kædemøde vil allerede finde sted i marts 2022.

Klik og find din Sanistål butik nær dig

Dato: 08. oktober 2021
Emne: Butik

Andre artikler