”Jeg har det godt med at køre rundt i en bil, som ikke forurener”

Kim Trandberg Kjøller har været sælger i Ahlsell i 23 år. Gennem årene har han haft mange forskellige firmabiler, der alle sammen har kørt på benzin eller diesel. Nu har han som den første medarbejder i Ahlsell valgt at få en elbil som firmabil, og det er han glad for:

 

”Det er sjovt at være den første i Ahlsell, som er skiftet til elbil. Jeg har det godt med at køre rundt i en bil, som ikke forurener. Vi skal jo passe på vores fælles miljø, så der også er noget tilbage til vores børn og børnebørn,” siger han.

Anbefaler elbil til alle
Det var egentlig planen, at Kim Trandberg Kjøller skulle have haft endnu en dieselbil, men efter en prøvetur i en Skoda Enyaq elbil var han solgt.

”Jeg må indrømme, at jeg er faldet pladask for Skodaen. Det er en rummelig bil med god plads, og den er behagelig og sjov at køre i. Jeg kommer aldrig til at skifte tilbage til en benzin- eller dieselbil som firmabil,” siger han.

Kim Trandberg Kjøller har base i Ahlsells salgsafdeling i Vallensbæk. Men en stor del af sin arbejdstid er han på farten for at besøge kunder i det storkøbenhavnske område.

”Der er mange, der er bekymret for elbilers rækkevidde, men det er slet ikke noget problem. Jeg kører omkring 100 kilometer om dagen, og bilen har en rækkevidde på næsten 500 kilometer på en fuld opladning. Jeg lader bilen op om natten et par gange om ugen, det er rigeligt,” siger han.

 

Dato: 04. november 2021
Emne: CSR, Miljø og Klima

Andre artikler