Med EasySupply Instant kan Rynkeby Maskinfabrik fokusere på sin kerneforretning

Rynkeby Maskinfabrik har fået struktur og orden på sit lager af kemi, værnemidler og tekniske forbrugsartikler, efter at virksomheden er begyndt at bruge Ahlsells lagerstyringssystem EasySupply Instant.

Egentlig ville Rynkeby Maskinfabrik bare have bedre styr sine kemiprodukter, men virksomheden kunne hurtigt se gevinsten i at optimere flere af sine indkøb.

”Hidtil har vi købt lidt tilfældigt ind fra gang til gang hos forskellige leverandører, når vi har manglet kemiprodukter, handsker eller andre tekniske forbrugsartikler. Vores kerneforretning er naturligvis vores første prioritet, men vi så nogle lavthængende frugter, som var lette at plukke, ved at få optimeret vores indkøb og vores lager. Det betyder, at vi kan frigøre mere tid til at skabe værdi for vores kunder,” siger Morten Rasmussen, der er fabrikschef på Rynkeby Maskinfabrik.

Nu har virksomheden fået ryddet op på sit lager og har med Ahlsells EasySupply Instant-løsning fået styr på den løbende lagerbeholdning og effektiviseret sine genbestillingsrutiner.

”EasySupply Instant er simpelt af bruge, og det fungerer meget intuitivt. Vi har fået strømlinet vores lager, og det betyder, at vi har fået frigjort mere tid til vores kerneforretning,” siger Morten Rasmussen.

 

Utrolig enkelt at bruge

Ifølge fabrikschefen har Ahlsell gjort en stor indsats for at hjælpe Rynkeby Maskinfabrik med at få styr på sin lagerføring.

På baggrund af Rynkeby Maskinfabriks tidligere forbrug har Ahlsell lavet et oplæg til, hvilke varer virksomheden bør have på sit lager. Desuden har virksomheden fået en grundig introduktion til at bruge Ahlsells e-handelsmuligheder i forbindelse med EasySupply.

”Ahlsell tilbyder mange smarte IT-løsninger, og vi fandt en løsning som matchede vores virksomheds behov. Det var ikke mindst IT-løsningerne, der gjorde, at Ahlsell blev valgt. Vi kan skrive labels direkte ud til opmærkning af vores hylder og kanban-kasser og bestille varerne direkte fra Ahlsells app via mobiltelefonens kamera. Faktureringen samles automatisk sammen på månedsfakturaer, og det sparer vi også meget tid på. Og inden for kort tid får vi implementeret natlevering, så varerne står klar til os næste morgen,” siger Morten Rasmussen fra Rynkeby Maskinfabrik.

 

>> Læs mere om EasySupply Instant her

>> Brug for hjælp til at komme i gang? Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 96356960 eller sende en mail til ehandel@ahlsell.dk

 

Fakta:

Rynkeby Maskinfabrik er underleverandør indenfor kompetencekrævende spåntagning til en bred vifte af danske og europæiske industrivirksomheder. Kernekompetencerne er CNC fræsning, CNC drejning og CNC rundslibning i højt legerede materialer, der kombineret med 3D opmåling sikrer en høj og ensartet kvalitet. Virksomheden tæller cirka 40 ansatte og blev grundlagt tilbage i 1895 af maskinbyggeren Jacob Rasmussen, som i øvrigt er tipoldefar til Morten Rasmussen, der i dag er fabrikschef på Rynkeby Maskinfabrik. Læs mere på ryma.dk

Dato: 21. juni 2021
Emne: EasySupply

Andre artikler