Hør forskellen med Ahlsells lydsvage Primax kompressor

Gør dig selv og dine øregange en tjeneste og investér i den nye bærbare kompressor fra Primax. Den er især ideel til indendørs opgaver, da den med sit lydniveau på kun 59 dB(A) er mere lydsvag end andre modeller på markedet.

Primax er et nyt og stærkt brand, der dækker over en bred serie af produkter, der er skræddersyet og testet af professionelle. Bruger du Primax, er du sikker på, at du har fat i en effektiv og sikker løsning til en fair pris. Og den lydsvage Primax kompressor er ingen undtagelse. 

Kompressoren skiller sig ud fra konkurrenterne, da den er oliefri og særligt lydsvag, hvilket gør den ideel til indendørs opgaver. Faktisk ligger lydniveau nede på 59 dB(A). Samtidigt er den med sit bærbare og kompakte design velegnet til mindre opgaver. 

Konstruktionen fejler nemlig heller ikke noget. Fire store gummifødder gør kompressoren stabil, og et kraftigt plastik cover beskytter alle maskinens dele. Foroven er påsat et håndtag, der gør den let at transportere, og forrest ses tydeligt et kontrolpanel med regulator og to manometre, der er nemme at læse. 

 

Et utal af muligheder
Kompressoren er relevant til brug i mange tilfælde. Eksempelvis til servicering af olie og gasfyr, til klamme-/dykkerpistoler, til airbrush, til at blæse rent med, pumpe dæk og rense pillefyr. Desuden kan den med fordel bruges af guldsmede, tandteknikere, cykelhandlere, tøjtrykmaskiner, samt sportsklubber, der kan bruge den til at pumpe bolde med. 

 

 

Specifikationer for Ahlsells 54244P Primax kompressor:

Cylindre:                                  2

Hestekræfter:                         1 hk

Netspænding:                         230 volt

Maks. tryk:                               8 bar 

Effektiv luft:                             70 liter/min

Slagvolumen:                          105 liter/min

Tank:                                         6 liter

Lydniveau (LpA, 4m):             59 dB

Omdrejninger:                        1450 Omdr/min

Oliesmurt:                                Nej

Vægt:                                         17,1 kg

 

Se 54244P Primax kompressoren her>>

Dato: 01. november 2021
Fabrikat: primax
Produktkategori: Kompressorer

Andre artikler