Oras berøringsfrie armaturer sikrer energibesparelser og øger hygiejnen

Armaturspecialisten Oras har over 100 års erfaring med at udvikle innovative armaturer. Og ifølge virksomheden kan et berøringsfrit armatur sikre store energi- og vandbesparelser, som samtidig øger hygiejnen ved håndvasken og mindsker risikoen for bakterievækst i vandrørene.

Oras har i mere end 100 år specialiseret sig i fremstilling af innovative armaturer af høj kvalitet til både private og det offentlige. Og ifølge virksomheden er berøringsfrie armaturer vejen frem til store besparelser på både vand og energi. Et berøringsfrit armatur har nemlig en lang række fordele.

En af de helt store fordele ved et berøringsfrit armatur er, at armaturet selv regulerer mængden af vand og derfor aldrig bliver efterladt i løbende tilstand. Det betyder, at der potentielt kan spares store beløb på vandregningen. Det samme gør sig gældende i forhold til energiforbruget, da mængden af opvarmet vand minimeres, når vandet kun løber i den nødvendige tid. Et berøringsfrit armatur er derfor med til at øge fokus på vand- og energiforbruget, hvilket støtter op om FN’s Verdensmål.

Udover at Oras’ berøringsfrie armaturer kan give store besparelser på både vand- og energiforbruget, vil et berøringsfrit armatur ifølge Oras også øge hygiejnen ved håndvasken. Med et berøringsfrit armatur er man nemlig ikke i kontakt med bakterier på armaturet, når der åbnes og lukkes for vandet. Ved hjælp af et berøringsfrit armatur spredes der altså færre bakterier, hvilket på længere sigt kan medvirke til at give en ekstra gevinst i form af færre sygedage.

 

Garanti for friskt vand
Med Oras’ berøringsfrie armaturer sikres det, at der altid er friskt vand i rørene frem til armaturerne. Oras har nemlig udviklet en kompatibel app, der via Bluetooth skaber forbindelse til armaturet. Ved hjælp af app’en kan man planlægge automatisk gennemskylning af vandrørene, hvilket forhindrer stillestående vand. På den måde mindskes risikoen for bakterievækst i rørene, og vandet vil dermed være mere friskt.

 

Få hjælp til energiscreening
For at opnå det bedste resultat med de berøringsfrie armaturer, og dermed en optimal energibesparelse, er Oras’ eksterne konsulenter behjælpelige med energiscreeninger af bygninger. Her kortlægger konsulenten, hvor stort vandforbruget er og hvilke armaturer, der benyttes. Herefter vil han eller hun give sit bud på de bedst egnede produkter til den pågældende bygning og miljø.

 

Se Oras berøringsfrie armaturer her>>

Dato: 27. april 2021
Fabrikat: Oras
Produktkategori: Håndvaskarmaturer

Andre artikler