Sanistål udvider sortimentet af SKF lejer og sikrer endnu hurtigere levering af de bedste lejer til fødevareindustrien

Med en betragtelig udvidelse af sortimentet af Blå Food Line fødevarelejer fra SKF tager Sanistål førstepladsen som din foretrukne leverandør af lejer og lejehuse til fødevareindustrien. Det er din garanti for større udvalg, hurtigere levering, færre vedligeholdelsesomkostninger og øget fødevaresikkerhed.

Den bedste løsning til fødevarebranchen
Vedligehold af maskiner er ofte ensbetydende med driftstop og dermed pause i produktionen. Den Blå Food Line serie fra SKF er lejer specielt designet til fødevareindustrien med det formål at øge fødevaresikkerheden og minimere driftstop grundet vedligehold og smøring.

Lejerne i den Blå Food Line serie er nemlig levetidssmurte, hvilket betyder, at du ikke skal bekymre dig om smøring i hele lejets levetid. Og med en nyudviklet tætning holdes vand og forurening ude af lejet, så smøremidlet bevares – til gengæld tåler lejer såvel som lejehus hyppig afvaskning helt uden fare for, at vandet trænger ind i lejet.

Lejehusene i plast lejerne i rustfrit stål i den Blå Food Line serie er naturligvis godkendt i henhold til EC- og FDA-regulativer, der stiller strenge krav til netop komponenter der bruges ifm. produktion af fødevarer.

 

Sanistål gør det nemt at vælge rigtigt
Med Saniståls udvidede sortiment sikres både større udvalg og en større lagerbeholdning, så du ikke behøver at vente på de produkter, du skal bruge. Med udvidelsen kan der nu bl.a. også tilkøbes endedæksel med hul til gennemgående aksel.

Hvert produkt er udførligt beskrevet på produktsiden på sanistaal.com, så du kan søge på mål, varenummer og materiale. Derudover kan du se lagerstatus og forventet leveringstid på hvert produkt.

I tilfælde af, at du ikke finder det, du søger, kan du søge teknisk assistance hos Sanistål, der gennem tæt samarbejde med SKF hjælper dig med at finde det produkt, du søger.

 

Se SKF Blå Food Lines lejer her>>

Dato: 08. september 2021
Fabrikat: SKF
Produktkategori: Kuglelejer

Andre artikler