KBH Låse & Sikring sparer tid og penge med FlexBox

Det giver god mening at bruge tid på montørarbejdet i stedet for at køre frem og tilbage efter varer, som mangler akut. Derfor bruger KBH Låse & Sikring leveringskonceptet FlexBox fra Sanistål.

De syv montører i KBH Låse & Sikring forsøger altid at være strukturerede og have bestilt de dele, som de får brug for, når de skal ud at løse sager hos kunderne. Men indimellem dukker der noget akut op eller en mulighed for et mersalg, som montørerne ikke har kunnet forudse.

”I de situationer giver det rigtig god mening, at vi ringer efter en FlexBox fra Sanistål, så vi kan få varerne leveret inden for en time, mens vi selv arbejder videre,” siger Christian Halborg Thomsen, direktør for KBH Låse & Sikring.

”Vi arbejder meget i København, hvor trafikken er tæt, og vi bruger meget tid på at finde parkeringspladser. Derfor er det 100% smartere at kunne beholde parkeringspladsen, mens Sanistål sørger for at levere det, som vi står og mangler,” fortsætter han.

Mersalg og arbejdsro
KBH Låse & Sikring har ofte kunder, som skal have installeret adgangskontrol fra Salto, som Sanistål er eneforhandler af i Danmark. På en større opgave fornyligt, hvor et stort kontorhotel i Gladsaxe skulle have installeret alarmsystem og Salto adgangskontrol, fik montør Martin Saltbæk brug for en FlexBox fra Sanistål.

”Imens jeg var derude, besluttede kunden sig for, at de ville have Salto adgangskontrol på en ekstra etage, men jeg manglede en kontrolkasse for at kunne gøre opgaven færdig,” fortæller Martin Saltbæk.

Han besluttede sig for at ringe efter en FlexBox, så han selv slap for at køre frem og tilbage til en Sanistål butik:

”Det gik super hurtigt, og så havde jeg varerne. Det passede jo bare perfekt, for så kunne jeg fortsætte med at arbejde, og jeg kunne nå at gøre hele sagen færdig samme dag,” siger han.

Vil bruge det igen
Martin Saltbæk er sikker på, at han og hans kolleger vil bruge FlexBox, når de kommer til at stå i en lignende situation fremover.

”Det koster jo nærmest ingenting at bruge en FlexBox sammenlignet med den tid og penge, som det ville koste, hvis jeg selv skulle hente varerne og forlade det arbejde, som jeg var i gang med. Med FlexBox kunne jeg få mersalget i hus og gøre sagen færdig samme dag. Det fungerede bare perfekt, siger han.

Læs mere om FlexBox her >>


Dato: 18. februar 2021
Emne: FlexBox, Forbrugsvarer, Services

Andre artikler