Brian og kollegerne er klar til at hjælpe kunderne med grønne valg

Saniståls Bæredygtighedsafdeling er på turne rundt i salg for at klæde alle salgskonsulenter på til at tale om bæredygtighed med kunderne. Salgskonsulent Brian Arnsbæk støtter initiativet og er stolt af Saniståls høje klimaambitioner.

Sanistål er en ansvarlig virksomhed, som vil reducere egen og kundernes klimaaftryk mest muligt. Derfor mødes bæredygtighedschef Gitte Østergaard Futtrup og afdelingschef for produkt- og leverandørsikkerhed Dot Søe med afdelinger i salg resten af året.

”I Sanistål vil vi gøre det nemmere for vores kunder at handle grønt. Som en af Danmarks største grossister har vi indflydelse på de produktvalg, der bliver foretaget i byggeriet og industrien. Det er vigtigt, at vores salgskonsulenter er klar til at hjælpe kunderne med at træffe bæredygtige valg,” siger Gitte Østergaard Futtrup.

 

Mange ideer til lavere klimaaftryk

Sanistål har en ambitiøs grøn dagsorden

Brian Arnsbæk er stolt over, at Sanistål har stort fokus på bæredygtighed.

”Det er fedt at arbejde i en virksomhed, der virkelig tænker på, hvordan vi kan blive bedre på den grønne dagsorden, og jeg bliver stolt over at høre, hvor meget vi i Sanistål selv gør for at reducere vores klimaaftryk. Jeg synes, at det er den helt rigtige vej at gå. Vi skal alle sammen tage hensyn til klimaet, og jeg har selv børn og børnebørn, som jeg gerne vil aflevere en god verden til,” siger han.

 

Sanistål er klar med grøn hjælp

  • Sanistål vil hjælpe kunderne med at blive mere bæredygtige.
  • Saniståls egen CO2-udledning faldt med 48 % fra 2019 til 2021.
  • Det er Saniståls mål at blive net zero i 2030.

 

Læs mere om vores initiativer inden for bæredygtighed. 

Dato: 03. november 2022
Emne: CSR

Andre artikler