Dobbelt bronze til EasySupply SmartButton

Sanistål løb med to bronzepriser ved Danish Digital Award 2022 for det banebrydende IoT-lagerstyringskoncept EasySupply SmartButton. Sanistål er dermed på listen over årets mest vindende.

Saniståls nye EasySupply SmartButton var nomineret i hele tre kategorier til Danish Digital Award 2022, der torsdag den 2. juni blev afholdt på Tivoli Hotel i København.


”Sanistål og EasySupply SmartButton viser inspirerende, nye dimensioner af marketing automation. En enkel kundeoplevelse baseret på indsigt løser et tydeligt og væsentligt behov. Og det bindes sammen i en imponerende end-to-end løsning, som giver glade kunder og økonomiske gevinster for Sanistål”, lød det i juryens begrundelse.

 

Et skulderklap

Awardshowet kårer og synliggør årets mest inspirerende, effektive og veludførte digitale indsatser, og med to gange bronze i kategorierne Digital Transformation og Marketing Automation optræder Sanistål på listen over de mest vindende ved dette års awardshow. 

”Vi har grund til være ekstra stolte, især fordi de indstillede cases i år har været af særdeles høj kvalitet”, siger Natascha Schøtt, direktør for Digital Sales & Engagement og fortsætter:

”Priserne er et skulderklap til, at vi har formået at skabe en løsning, der imødekommer kundernes behov og hjælper både dem - og os - til at blive mere effektive i vores samhandel, ligesom EasySupply SmartButton har kommerciel værdi for kunden”.

 

Udviklet fra bunden

Udviklingschef Lars Andersen er en af hovedkræfterne bag det vindende koncept.

”Vi er de første i markedet, der tilbyder denne løsning, som vi har udviklet helt fra bunden. Den er 100 procent integreret til vores webshop, og det er supernemt for kunden at bruge. De skal ikke foretage sig noget – vi sørger for at opsætte knapperne på kundens lager”, siger Lars Andersen, der har svært ved at skjule sin stolthed.

”Da vi også vandt i kategorien Digital Transformation, der betegnes som ’kongekategorien’, fik stoltheden et nøk opad”.

EasySupply SmartButton er Saniståls første koncept på den nye IoT-platform. Platformen er udviklet i samarbejde med udviklingshuset Xtel, der er førende inden for blandt andet IoT-produktudvikling.

”Det er en fornem premiere, og vi har nu banet vejen for flere spændende initiativer og digitale muligheder”, siger Natascha Schøtt.


EasySupply SmartButton – Så let som et tryk på en knap

  • EasySupply SmartButton fungerer ved, at Sanistål opsætter en bestillingsknap på lagerreolens hyldeforkant ud for hver vare. Når der er behov for genbestilling trykker medarbejderen på bestillingsknappen.
  • På fastlagte leveringsdage eller dag-til-dag kommer varen ud til den ønskede lokation: kundens servicebil, et lager eller en byggeplads.
  • EasySupply SmartButton er for alle. Man kan vælge at få installeret én knap eller flere tusind knapper. Det afhænger alene af kundens behov.
  • Saniståls analyser viser, at kunder, der gør brug af Saniståls konceptløsninger, bruger 20 procent mindre tid på at håndtere ordrer, varer og fakturaer.
  • Begrebet IoT (Internet of Things) betyder, at man automatiserer processer og skaber nye smartere og tidsbesparende løsninger ved at lade maskiner og enheder tale sammen via internettet.
Dato: 10. juni 2022

Andre artikler