Magnus har fundet sin hylde i ny digital salgsafdeling

Sanistål har udvidet med en ny datadrevet salgsafdeling, der intensiverer indsatsen over for de kunder, som primært ønsker digital kontakt – det er typisk mindre kunder. Den kundetilgang passer godt til salgskoordinator Magnus Thygaard Geisshirt.

Magnus Thygaard Geisshirt er vendt tilbage til Sanistål i en nyoprettet stilling i den nye salgsafdeling. Han kommer fra en stilling som ekstern bilsælger og har tidligere været i butik og i internt salg i Sanistål. Afdelingen opererer på tværs af alle kundesegmenter og har særlig fokus på de mindre kunder.

”Jeg arbejder stadig proaktivt med salg. Men de VVS-kunder, jeg er i kontakt med, er mindre kunder, hvor mester typisk selv kører rundt og ikke har tid til, at jeg kommer forbi. Alt foregår derfor via mail, telefon eller Teams”, siger Magnus Thygaard Geisshirt, der som far til to små børn nu oplever at have en  bedre work-life balance.

”Jeg kan være med til både at hente og spise aftensmad med børnene. I mit tidligere job som ekstern sælger havde jeg først fri kl. 17.30. Også om fredagen, hvor jeg nu har fri kl. 14”.


Nye kunder bydes velkommen over Teams

Lasse Bredahl Jensen er salgschef for den nye afdeling.  

”Tendensen lige nu efter corona er, at flere og flere kunder foretrækker at mødes over Teams eller telefon, fordi de har oplevet, hvor tidsbesparende og agilt det er”,  forklarer Lasse Bredahl Jensen.

Alle nye kunder skal igennem Lasses afdeling for at blive oprettet i Saniståls kundedatabase. Nye kunder får mulighed for at booke et opstartsmøde via telefon eller Teams, hvor de bliver introduceret til Saniståls webshop og app.

”Vi kontakter også de nye kunder, som vi kan se har problemer med at handle online. Det kan være, at de ikke har accepteret salgs- og leveringsbetingelserne i webshoppen, fordi de har problemer med NemID”, siger Lasse Bredahl Jensen.


Al kundekontakt baseres på data

Uanset hvilken kunde der er tale om, baserer afdelingen deres salgsindsats på data.  

”Vi kontakter kunderne med produkter og services på baggrund af fx deres adfærd på hjemmesiden, købsadfærd, transaktionshistorik og andre relevante data. Vi kan blandt andet se, om det er lang tid siden, at de har købt værktøj, eller om de pludselig køber mere, end de plejer. Det er typisk, når vi kan se en ændring i kundernes adfærd, at de har brug for vores sparring”, påpeger Lasse Bredahl Jensen.

Og Magnus Thygaard Geisshirt tilføjer:

”Det er et helt nyt mindset i forhold til salg, som er fedt at arbejde med, fordi det gør os i stand til at have et skarpt fokus på den enkelte kunde. Og vi kan se, det har rigtig stor effekt”.

Afdelingen udvider allerede nu med tre medarbejdere. Som ansat i afdelingen skal man samarbejde med både internt salg og Saniståls butikker, ligesom man vil indgå i tæt parløb med marketingsafdelingen Digital Sales & Engagement.

 

Klik og se de ledige stillinger i Lasses afdeling

Dato: 08. juni 2022
Emne: Job og Karriere

Andre artikler