Sanistål til alle nyansatte: ”Udfordr os med indsigt og viden”

Den 19. september mødtes Saniståls udvidede direktion og chefer med alle nyansatte til Saniståls første Onboarding Day i Middelfart. Nye medarbejdere introduceres til hele Saniståls organisation og opfordres til at bringe deres viden i spil og netværke med hinanden.

“Det var rigtig fint at få sat ansigter på både kolleger og direktører og at blive præsenteret for hele organisationen, strategien og de forskellige kundetyper. Og så blev jeg overrasket over, hvor højt et godt arbejdsmiljø er prioriteret.

Jeg kommer fra en lille virksomhed, så det er en stor omvæltning at komme til Sanistål. Heldigvis får jeg stor hjælp af de nærmeste kolleger, indtil jeg er helt selvkørende. Det er dejligt, at der er plads til det”, siger 50-årige Bettina Led Grønbo, der den 8. august havde første arbejdsdag som Finance Assistent.

“Det kom også bag på mig, at der er et meget fladt hierarki, og at vi blev opfordret til også at banke på den administrerende direktørs dør. Den åbenhed er meget værd”, siger Bettina Led Grønbo.

 

“Claudio var helt jordnær”

Også 26-årige kontorelev Jesper Baumann hæftede sig ved, at man ikke skal igennem flere led for at få kontakt til direktionen.

“Dén direkte adgang har jeg ikke oplevet andre steder, og CEO Claudio Christensen var også helt jordnær. Han satte sig ved mit bord og spurgte bl.a. interesseret ind til os, og hvor vi kom fra. I det hele taget var det utrolig fedt, at det var topledelsen, der tog sig tid til at stille sig op og orientere om virksomheden. Det fortæller mig, at Sanistål er parat til at investere i os.


Jeg blev også overrasket over, hvor optaget man er af at nedbringe CO2-aftrykket, og at bæredygtighed er en konkurrenceparameter. Og så stod det klart for mig, at der er mange muligheder for at udvikle sig og rokere rundt på tværs i virksomheden. Det betyder meget”, siger Jesper Baumann.

 

De nye ser på os med andre øjne

Onboarding Day supplerer de velkomstforløb, som de enkelte afdelinger i Sanistål tilbyder de nyansatte.

“Det er vigtigt, at man som ny får indblik i ikke bare sin egen afdeling, men hele Sanistål. Både for at sikre medarbejderne en bedre forretningsforståelse, men også for at få skabt nysgerrighed og interesse for de andre afdelinger. Kendskab til hvad der sker i resten af organisationen gør det nemmere at skabe kontakter på kryds og tværs og modvirker silodannelse”, siger Svend Pedersen, direktør for People & Culture og fortsætter:

“Som nyansat ser man på Sanistål med andre øjne. Og uanset om man er elev, graduate, har 10 års ledererfaring inden for branchen eller noget helt fjerde, er dagen også en invitation til de nye om at udfordre os med deres indsigt og viden. Selv om vi er en stor virksomhed, er vi ikke større, end at enhver er velkommen til at tage fat i fx mig eller vores administrerende direktør”.

Onboarding Day foregår fremover fire gange om året. Den, der ligger i september, vil være den største, da det er her, både elever og graduates er med.

 

Læs mere om vores arbejdsplads på Job & Karriere

Dato: 27. september 2022
Emne: Job og Karriere

Andre artikler