Med SALTO låsesystem kan socialt værested holde længere åbent

Det sociale værested Cafe Huset i Herning har fået skiftet sit gamle nøglesystem ud med et helt nyt elektronisk adgangskontrolsystem fra SALTO. Det betyder blandt andet, at brugerne fremover også kan bruge Cafe Huset udenfor normal åbningstid.

”Vi har i årevis trængt til et nyt låsesystem. Rundt omkring på værestedet har vi haft flere forskellige låse, og med et stort antal frivillige medarbejdere har det efterhånden været svært at holde styr på de mange nøgler, som er blevet udleveret gennem tiden,” siger Henrik Hedelund, der er leder af Cafe Huset i Herning.

Han fortæller, at det jævnligt er sket, at nogle af nøglerne til værestedet er blevet væk.

”Vi har flere gange været nødt til at få kodet vores låse om, fordi vi havde mistet en nøgle, og det er hundedyrt. Med vores nye nøglebrik-system fra SALTO, kan jeg selv gå ind og spærre en brik, der er blevet væk. Det er supernemt,” siger Henrik Hedelund.

 

Cafe Huset gør en kæmpe indsats

Cafe Huset har fået installeret SALTO’s offline langskilte på fem døre. Desuden har værestedet fået udstyr og brugervenligt software til håndtering af nøglebrikker. Hele låsessystemet er doneret af en anonym fra lokalområdet.

Ahlsell er eneforhandler af SALTO adgangskontrol i Danmark, og det er sikringskonsulent Martin Lundgaard fra Ahlsell Sikring, der har hjulpet Cafe Huset med at finde det helt rigtige elektronisk adgangskontrolsystem.

”Det er tydeligt, at Cafe Huset gør en kæmpe indsats for rigtig mange udsatte borgere i Herning. Jeg synes, at det er fantastisk, at borgerne kan bruge værestedet endnu mere i fremtiden, fordi de har fået et nyt SALTO nøglebrik-system,” siger Martin Lundgaard, der har formidlet kontakt til en af Ahlsells gode samarbejdspartnere i Herning el-installatørfirmaet Lund & Erichsen, som har installeret hele Cafe Husets nye låsesystem til en meget billig pris.

”Alle i Herning kender Cafe Husets vigtige sociale arbejde, og det er vi bare rigtig glade for at bakke op om,” siger Per Skott, afdelingsleder for alarm og overvågning i Lund & Erichsen.

Dato: 31. januar 2022
Emne: Sikring, SALTO, Adgangskontrol
Fabrikat: SALTO

Andre artikler