Birgit og kollegerne i Ahlsell støtter Knæk Cancer

Lagermedarbejder i Ahlsell Birgit Duedahl Jakobsen har flere gange haft kræften tæt inde på livet. Hun er glad for, at Ahlsell også i år støtter Knæk Cancer-indsamlingen og sammen med resten af Danmark sætter fokus på kræftsagen i uge 43.

”Kræft er en frygtelig sygdom, der skal opdages i tide. Det er livsvigtigt, at alle kender symptomerne og reagerer, hvis der er tegn på kræft, og derfor er det godt, at vi alle sammen taler om kræft i uge 43,” siger Birgit Duedahl Jakobsen.

Hun vil især gerne slå et slag for, at hendes kolleger og alle andre danskere siger ja til at blive screenet for forskellige kræfttyper, når de får tilbuddet.

”Husk at blive tjekket. Screeninger for kræft redder liv. Det kan jeg selv skrive under på,” siger hun.

 

Screening afslørede Birgits kræft

Mistede sin far til kræften

Husk at blive tjekket

Faktisk havde Birgit Duedahl Jakobsen allerede nogle år tidligere stiftet bekendtskab med kræften. Dengang var det hendes mand, der fik konstateret modermærkekræft.

”Jeg opdagede pludselig en dag et modermærke på hans ryg, som var begyndt at vokse og blive mørkt. I begyndelsen slog han det lidt hen, som mange gør, men heldigvis tog han til hudlægen, og modermærkekræften blev fjernet, inden den havde spredt sig, og han er helt rask i dag. Man skal ikke være hypokonder, men hellere blive tjekket en gang for meget for kræft end en gang for lidt,” siger Birgit Duedahl Jakobsen.

 

Ahlsell støtter og samler ind

Sammen med kollegerne på Ahlsells lager i Billund tændte hun onsdag lys og sang fællessang til fordel for kræftsagen. Markeringen blev livestreamet til alle kolleger i Ahlsell over hele landet.

Ahlsell støtter Knæk Cancer-indsamlingen med 50.000 kr., og samtidig samler Ahlsells medarbejdere ind til fordel for kræftsagen.

 

Sådan støtter Ahlsell:

  • Ahlsell donerer 50.000 kr. til Knæk Cancer-indsamlingen
  • Medarbejderne i Ahlsell samler ind til fordel for kræftsagen
  • Medarbejderne på lageret i Billund tænder lys og holder fællessang

Læs mere om vores støtte til Knæk Cancer

Dato: 26. oktober 2023
Emne: CSR

Andre artikler