Elever takler virkelige udfordringer i nyt undervisningsforløb: “De var megaseje”

De første 2. års elever på Ahlsells egen elevuddannelse gennemgik op til påsken et særligt skoleforløb på Aalborg Handelsskole. Her fik de til opgave at løse faktiske problemstillinger i Ahlsells butikker i Aalborg, Frederikshavn, Brønderslev og Hjørring.

“Det var superfedt at få mulighed for at koble teori til en rigtig case i en butik. Både fordi det er noget, vi kan relatere til i kraft af vores egne erfaringer med at være butikselev. Men også fordi vi skulle præsentere løsninger, som butikssalgscheferne efterfølgende kan vælge at implementere helt eller delvist,” siger Victor Ibsen, der er elev i butikken i Taastrup. Han var på det hold, der skulle komme med bud på, hvad butikken i Hjørring kan gøre for at optimere sine månedskampagner.

“Man bliver meget nemt hjemmeblind. Derfor var det lærerigt at besøge en anden butik og møde kolleger, se forskellene på kundesegmenter og sortiment og i det hele taget blive klogere på, hvordan andre butikker end min egen tilrettelægger kunderejsen. Måske spotter man noget, man kan tage med hjem og bruge til at optimere i egen butik. Helt konkret kom vi med ideer til, hvordan man bedre kan opstille kampagnevarer i butikken,” siger Victor Ibsen.

 

Eleverne kobler teori og praksis

“En meget meningsfuld uge”

Dato: 14. april 2023
Emne: Job og Karriere

Andre artikler