VAM lægger kloak i Aarhus Universitetsby - og Ahlsell leverer

VAM entreprenørfirma udfører jord- og kloakarbejde i Aarhus Universitetsby. Her udfordrer arkitektoniske detaljer, fredede træer og renovering af gamle hospitalsbygninger arbejdet på byggepladsen. VAM løser entreprisen del for del med god sparring, tilrettelagte leveringer og produktoplæg fra Ahlsell.

I disse år bliver Aarhus gamle kommunehospital ombygget til Aarhus Universitetsby. Det er et ikonisk byggeri midt i byen med mange arkitektoniske detaljer. Hospitalsbygningerne renoveres og ombygges med omtanke for bygningernes historie, og byggeriet kræver særlige løsninger.

Ahlsell leverer VA-produkter og løsninger til VAM entreprenørfirma, der laver alt jord- og kloakarbejde i forbindelse med det nye auditorie, nye forsknings- og undervisningslokaler, nye bygninger og tre gamle bygninger.

Projektleder Niels Rohde og formand Kim Nielsen fra VAM er meget tilfredse med Ahlsell som samarbejdspartner. Særligt Tina Eliseholm, der er salgskonsulent i Ahlsells VA-team, hjælper dem i mål med det unikke projekt.

 

“Tina har en entreprenørs tankegang”

Lidt plads kræver smarte leveringer

Ahlsell hjælper VAM med at få ordren i hus

Kontakt Ahlsells VA-team

Ahlsell har produkterne og løsningerne til store og så VA-projekter. Ahlsell gør det nemmere at være professionel.

  • 87 22 70 18
  • tilbudva@ahlsell.dk

 

Dato: 27. maj 2024
Emne: VA, FlexBox

Andre artikler